Musikerne

 

Torben F. Lassen, f. 1947 i København
Trompet, mundharpe, guitar, bas, sang, kapelmester i ”River jazz & blues Band”.

Aktiv musiker, komponist og tekstforfatter siden 1961 indenfor forskellige genrer af  jazz, blues, folkemusik og verdensmusik. Orkesterleder siden 1971. Årets jazzmusiker i Holstebro i 1979. Medvirkende i en lang række musik- og teaterprojekter i København og i Vestjylland. Stifter af ”River Jazz & Blues Band” i 1971 og nu orkesterleder og trompetist.

 

Filt Kristensen, f. 1958 i Ansager
Saxofoner, clarinet og tværfløjte. Komponist og arrangør.

Har spillet siden 1975 i mange forskellige genrer og sammenhænge. Siden 1983 arbejdet og boet i KBH. Har her spillet meget teater og revymusik. Uddannet fra Det Rytmiske Konservatorium 1990 og i løbet af 90´erne arbejdet med de fleste større jazzorkestre heriblandt Ib Glindemann, Radioens bigband og Copenhagen Art ensemble. I dag bosat i Århus hvor han fungerer som freelance musiker, komponist og underviser. Med i ”River Jazz & Blues Band” fra 2010 dels som musiker på tenorsax, clarinet og tværfløjte og som komponist og arrangør.
www.filt-kristensen.dk

 

Allan Bjerregaard, f. 1956 i Viborg
Trækbasun, percussion og sang.

Har spillet basun siden 1966 med undervisning af professionelle basunister fra Prinsens Livregiments Musikkorps i Viborg. Spillede i ungdomsårene i harmoniorkester og senere i big band. Tidligere korsanger i Viborg Domkirke. Har spillet i forskellige traditionelle jazzorkestre siden 1975. Basunist i Riverband siden 1995, og fra 2004 overtog han rollen som den, der annoncerer de enkelte numre.

 

Karen Sørensen, f. 1947 i Ans
Piano.

Aktiv musiker siden 1961. Autodidakt, men har fået undervisning af bl.a. Ole Kock Hansen og Niels Jørgen Steen. Fulgt undervisningen på ”Det rytmiske center” i Silkeborg samt fået forskellige erfaringer gennem arbejdet med mange genrer bl.a. gospel, cabaret, og big band. Har endvidere været aktiv i projekter som poesi og musik med forfatteren Inge Pedersen samt musikalske fortællinger f.eks ”Grundtvig og Kvinderne”. Pianist i ”River Jazz & Blues Band” siden 1974.

 

Jørgen Nielsen, f. 1951 i Gram
Kontrabas og basguitar.

Aktiv musiker siden 1967, fra 1972 som en del af det aarhusianske musikmiljø. Har været studiemusiker i radio og TV. Spiller primært jazz og blues og har turneret/indspillet med navne som Ole Frimer, HP Lange, Peter Thorup, Bourbon Street Jazzband o.m.a. Er desuden aktiv som skribent og fotograf. Medlem af ”River Jazz & Blues Band” siden 2005”.

 Foto på vej

 

Tobias Leonardo Pedersen
Trommeslager